Lütfi Köseömür


Kaman ilçesi Hacıpınar Mahallesi sakinlerinden Köseoğullarından Alo Oğlu, Kamer'den Olma, Hacı Lütfi Köseömür, nakliyecilik yaptığı sıralarda Commer marka kamyonuyla Hacıpınar çeşmesinin karşısındaki evinin önünde görülmektedir.

Babası Alo, kendisiyle Birlikte Bir de Zeynep isminde ki Kız çocuğunu ve eşi Kamer'i memlekette bırakarak askere gitmiş ve Bir daha Geri dönmemiştir. Aradan Uzun Zaman geçmesine rağmen baba askerden dönmeyince, annesi Kamer'i amcası Nazır ile evlendirmişler.



Sol Baştaki Amcası Nazır, Ortadaki Lütfi ve En sağdaki Arif Amcası


Amcası Nazır'dan da; Taliye, Hakime ve Fevzi isminde Üç kardeşi daha olmuştur. Alo ve Kamer'den Olma 1934 doğumlu Hacı Lütfi Köseömür, 30 Ağustos 2006 Çarşamba günü, Allah'ın rahmetine kavuşmuştur. (Yüce Allah Rahmetiyle Muamele Eylesin) Go Donlu Zekeriya Atniş kızı Yeter ile evlenmiş olup, 3'ü kız, 6'sı oğlan olmak üzere 9 çocuğu vardır. Eşi Hacı Yeter Köseömür'de 09 Aralık 2009 tarihinde vefat etmiştir. Allah rahmetiyle muamele eylesin. 

Hacı Yeter Köseömür Türkmenistan'lı Bakıcısı İle Birlikte görülmektedir.

Hacı Lütfi Köseömür esi Hacı Yeter Köseömür Gürcistan'lı bakıcısı ve kızı Kamer İle Birlikte görülmektedir. Zekeriya ve Fadime'den Olma, 1906 doğumlu Hacı Yeter Köseömür'de 09 Aralık 2009 Çarşamba günü, Allah'ın rahmetine kavuşmuştur. Allah Rahmetiyle Muamele Eylesin.

ÇOCUKLARI
Ali,Sebahat,Kamer,Yılmaz,Ayşe,Tahir,Ziya,Ramazan,Hanifi

Yorum Gönder

0 Yorumlar