Öğretmen Öğrenci Buluşması


Bu fotoğraf karesinde oturarak yer alanlar: Soldaki Etem Kutsigil ve sağdaki öğrencisi Faik Güngör. Ayaktakiler sağdan sola: Turhan Gültekin, Doğan Yeniçerioğlu, Hasan Fehmi Eker, Nurettin Özgönül, Ertuğrul Seyfi, Hamit Tos ve Metin Altın.


Öğle yemeğinin verildiği  Anadolu Öğretmen Lisesi önünde öğretmen ve öğrencilerin toplu bir şekilde yer aldığı fotoğraf karesi.

 
Mavi gömlekli öğrenci Osman Korkmaz, Nejla Akkoç, Muzaffer Akkoç Öğretmenleri Etem Kutsigil'e eski bir fotoğraf karesini gösterirlerken.

 
Yine bu buluşma esnasından bilgisayara yüklenmiş eski fotoğrafları incelerken bir fotoğraf karesini görmektesiniz.

Kaynak: Fotoğraflar http://efestenhaberler.com - Etem Kutsigil

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Merhabalar,
    Ziyaretiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu fotoğraf karelerinde tanıdıklarınız var mı yok mu bilmiyorum? Daha doğrusu sizi bile tam tanımıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Recep Bey;
    bu fotoğraf karelerinde benim tanıdığım yok
    ama eminim akrabalarımın vardır
    ben de Kaman'lıyım ve bütün akrabalarımız oradalar hala
    sık sık gideriz
    burada hemşehrime rastlayacağımı hiç sanmadığımı ve bundan mutlu olduğumu belirten bir yorum bırakmıştım bir yazınıza daha önce
    bloğunuza olan ilgim bu nedenledir
    "sizi bile tam tanımıyorum" derken rahatsızlık verdiğim hissine kapıldım nedense...
    Böyle bir durum sözkonusu oldu ise lütfen söyleyiniz
    teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar, Küçük Hala.
    Hayır efendim ne münasebet, tam aksine bilakis memnun bile oldum. "Siz hep Kaman'lı olduğunuzu söylüyorsunuz ama, ben sizin kimlerden olduğunuzu bilmiyorum" anlamında yazmıştım. İnternet dünyasında haklı olarak çoğu kimse bilgilerini gizler. Ben de onun için "siz kimlerdensiniz?" diye sorma cesaretinde bulunamadım demek istemiştim.
    Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil

Size Geri Dönebilmek için, Yorumu Yazdığınız Yerin Sonuna; Elektronik Posta Adresinizi, ya da Adınızı ve Soyadınızı Eklemeyi Unutmayınız!