Ceyhan GÖK

Kaman'lı hemşehrilerimizden Ceyhan GÖK; 1971 doğumlu olup, küçük yaşlarından itibaren önce ahşap doğrama daha sonra da gelişen yeniliklere ayak uydurarak bugün piyasanın vazgeçilmezi olan PVC kapı ve pencere sistemleri üzerinde kendini yetiştirmiş ve geliştirmiş, her konuda örnek alınacak kendisiyle gurur duyduğumuz girişimci bir hemşehrimizdir.

Kırşehir'den Bir Görünüm

Ceyhan GÖK, Kırşehir'e yerleşmiş, PVC kapı ve pencere sistemleri üzerinde Kırşehir sanayisinde değişik atölyelerde çalışmış. 2000'li yıllarda Kırşehir Kılıçözü Sanayi Sitesi 2. Blok 18 nolu işyerinde PVC kapı ve pencere sistemleri üzerine kendi atölyesini kurmak suretiyle bu mütevazi işyerinde çalışmaya başlamıştır.

Atölyede Çalışan Elemanlardan Bir Görünüm

Ceyhan GÖK, her türlü, zorluklara karşı mücadelesini vermiş, azimli ve kararlı tutumu ile bugün Kırşehir Sanayisinde parmakla gösterilen esnaf ve PVC ustası bir hemşehrimizdir. Atölyesinde kendinden başka iki eleman daha çalışmaktadır.

Üretimi Tamamlanan Siparişlerden Bir Görünüm

Sipariş aldığı PVC kapı ve pencere sistemlerinde çok kaliteli bir PVC malzemesi olan Plastherm markalı PVC ürününü kullanmaktadır. Bunun parelelinde PVC kapı ve pencere üretiminde kullandığı diğer malzemelerin de kaliteli olmasına özen gösterdiğini söyleyen hemşehrimiz Ceyhan GÖK, benim için "Müşteri memnuniyeti esastır" diyor.

Ceyhan Ustadan Sineklik Modelini Teşhir Ederken Bir Görünüm

Yukarıdaki fotoğraf karesinde atölyesinde ürettiği kayar perdeli bir sineklik sistemini görmektesiniz.
Ceyhan Ustadan Kapı Sineklik Modelini Teşhir Ederken Bir Görünüm

Ceyhan GÖK, kısaca : "Beni başarıya ulaştıran ve bu günlere gelmemi sağlayan unsurları: Ahiliğin temel ilkelerine bağlılığının yanı sıra,  müşteri memnuniyetini esas alması olarak sıralamaktadır.

Ceyhan Ustadan Atölyesi Önünden Bir Görünüm

Ürettiği işlerde kaliteye ve itinaya özen gösteren Ceyhan GÖK, montajını yaptığı ürünlerinin hatasız ve aktif bir şekilde çalışır halde olmasını titizlikle takip ettiğini, en ufak bir hatayı bile önemsediğini ve bu hatanın giderilmesi için ne zamandan, ne malzemeden ve ne de emeğinden asla ödün vermediğini, müşterilerinin de bu tutumundan dolayı kendisini çok sevdiklerini ifade etmektedir.

Atölyede Kullanılan İş Makinesinden Bir Görünüm

Hemşehrimiz Ceyhan GÖK atölyesinde  PVC kapı ve pencere sistemlerinin yanı sıra:Alüminyum doğrama, duşa kabin, panjur, cam balkon, menfez gibi sistemleri de üretip pazarlamaktadır.

Atölyede Kullanılan İş Makinelerinden Bir Görünüm

Ceyhan GÖK, ayrıca köylerimizdeki ahır, samanlık ve bağ damı dediğimiz kapalı alanlar için,  hazır üretilmiş PVC kapı ve pencere sistemlerini de  pazarladıklarını ve arzu edenlere bu hazır sistemlerden montajını yapmak suretiyle satışını yaptıklarını ve müşterilerinin bu sistemden çok memnun kaldıklarını vurgulamaktadır.

Pimapen Malzemelerini Kesmek İçin Kullanılan İş Makinesinden Bir Görünüm

PVC sistemlerini üretmek için ihtiyaç duyulan tüm modern makine ve ekipmanların atölyesinde mevcut olduğunu, çağa ve gelişen teknolojiye ayak uydurmak için hiç bir masraftan ve emekten taviz vermediklerini ve bunun karşılığını da gördüklerini beyan eden sevgili hemşehrimiz Ceyhan GÖK'e bir Kaman'lı olarak Kırşehir ilinde ilçemiz Kaman'ı en iyi şekilde temsil etmesinden dolayı teşekkürlerimizi iletiriz. 

Yapılan İşleri Yerine Götürmek İçin Kullanılan Nakliye Aracından Bir Fotoğraf Karesi

Atölyesinde ürettiği sipariş işleri yerine monte etmek üzere fotoğraf karesinde görülen firmasına ait, nakliye aracını kullanmaktadır. Cenab-ı Hakk, kendisini, ekibini ve ekipmanlarını görünür görünmez kaza ve belalardan korusun inşAllah

Atölyenin Ön Cephesinden Bir Görünüm

Sadece iç piyasaya çalıştıklarını söyleyen Ceyhan GÖK, sipariş aldıkları işleri söz verilen tarihte tamamladıklarını ve yerine montajını yaptıklarını söylerken, karşılığında müşteri memnuniyetini gördüklerinde bütün yorgunluklarını unuttuklarını ve bunun da kendilerini çok mutlu ve bahtiyar ettiğini gözleri gülerek anlatmaktadır. 

Çok İşlevli İş Makinesinden Bir Görünüm

En büyük arzusunun kendi çaba ve gayretleriyle kurduğu atölyesinin babası Asım GÖK'ün ölmeden önce görmesi olduğunu titreyen bir sesle söylerken bu tablo karşısında ben de etkilenerek hüzünlenmiştim.

Atölyede Kullanılan İş Makinesinden Bir Görünüm

Ceyhan GÖK'ün Kırşehir ilindeki atölyesini gezerken duygulanmamak elde değil. Henüz 44 yaşındaki bu genç ve girişimci kardeşimizi bu başarısından dolayı kutluyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

Atölyede Kullanılan İş Makinesinden Bir Görünüm

Azim ve kararlılığın bir örneği olan bu mütevazi PVC kapı ve pencere sistemleri atölyesinde başarılı bir geçmişin hikayesini görüyor ve okuyoruz.

Ceyhan Usta Ve Yanında Çalışan Diğer Elemanlarından Bir Görüntü

Ahi Evran yurdunda Ahiliğin ilkelerine bağlı kalarak iş hayatını devam ettiren Ceyhan GÖK'e, ustası Özbağ'lı Suat ORUÇ'a ve yamağı Halit'e çalışma hayatında başarılar ve kolaylıklar dileriz. Bir Kaman'lı olarak Kırşehir ilinde başarıdan başarıya koşan hemşehrimiz Ceyhan GÖK'e başarılarının devamını dileriz. Cenab-ı Hakk, onu ve atölyesinde çalıştırdığı elemanları, ve ekipmanları her türlü kem gözlerden ve kötülüklerden koruması ve muhafaza etmesiyle birlikte emeklerini de zayi eylememesi için duacıyız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar