Kentsel Dönüşüm İnşaatı

Merhabalar.
Sizlere Kaman ilçesinde hala inşaatı devam etmekte olan  Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili teknik bilgiler de vermek isterdim. Ancak ne yazık ki, ilgililerle görüşme imkanım olmadığı için şimdilik size sadece bu Nisan 2015 ayı içerisinde çekilmiş fotoğraf kareleri ile ilgili bilgi verebiliyorum.
Fotoğraf karesinde yer alan çadır kentsel dönüşüm projesinde inşaatta çalışan işçilere aittir. Çadırın arka kısmında görünen ve ara bölmeleri tuğla ile örülmüş bloklar, Ömerhacılı caddesi üzerinde ve 11 'er katlı bloklardır. Aşağıda yer alan blokların da kat sayısı 7 ve 8'dir. Bazı blokların zemin katları konut olarak değil de işyeri amaçlı inşa edilmiştir.
Bu blok, Şehit  Ütgm. Keramettin Gök caddesinin başlangıcında ve sol tarafta yer almaktadır.

Bu bloklar İstiklal caddesi üzerinde yer alan bloklardır. Altı otoprak, üstü pazar yeri olarak inşa edilen alanı görüntüleyemedim.
İnşaatın ne zaman tamamlanacağı ve ihtiyaç fazlası dairelerin nasıl değerlendirileceği konusunda herhangi bir bilgim yoktur. Ancak yer yokmuş gibi blokların bir birlerine yakın şekilde inşa edilmesine bir türlü akıl erdiremedim. Kaman'a gittiğinizde siz de bunu göreceksiniz. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar