Hatırlanmak Güzel

Kaman'ın eskilerini tanıtmak ve bahsetmek üzere elime geçen bu orijinal fotoğraf karesini sizlerle paylaşmak istedim. Ayaktakilerden sol baştaki Hubuların Kemal Başarır, Yelek beldesinden terzi Arap Atay, Çağırkan'lı Terzi Arap ve ayakkabıcı Hacıosmanların Abdurrahman Piri.

Oturanlardan soldan sağa doğru; sol baştaki Temirli köyünden Terzi Kara Ali, onun yanındaki Köseoğullarından Terzi Aziz Altun ve onun yanındaki Safaların Berber Nuri Şahin.

Fotoğraf karesindeki Terzi Aziz Altun sağ, diğerleri Cenab-ı Hakk'ın rahmetine kavuştular. Vefat edenlerin hepsine Cenab-ı Allah'dan rahmetiyle muamele eylemesini niyaz ederiz. 01.02.2019 tarihinde terzi Aziz Altun'un da vefat etmesi nedeniyle bu fotoğraf karesinden hayatta kimse kalmamıştır.

Kimsenin zamana gücü yetmez. Zamana karşı savaş açamazsınız. Zaman her zaman sizi alt eder. İşte zamanı ancak böyle fotoğraf kareleri ile durdurabiliyoruz.  İşte zamana güç yetirdiğimiz tek yer budur, yani fotoğraf kareleri.

NOT: Terzi Aziz Altun'u da 01 Şubat 2019 Cuma günü kaybettik. Allah rametiyle muamele eylesin.

Bu fotoğrafın telif hakkı Recep Altun'a aittir. İzinsiz kopyalanamaz ve herhangi bir sosyal medya platformunda yayınlanamaz!

Yorum Gönder

0 Yorumlar