Tadı Tabağında

Fotoğrafı Büyütmek İçin üzerine Tıklayınız.

Bir memleketi güzel yapan, içinde yaşayan ve yaşatılanlardır. İşte size memleketi güzelleştiren girişimci ruhlu bu iki güzel insanı ve onların işletmesini tanıtmak istiyorum.

Onlar emekli bir aile, ama onlar bir köşede tembel tembel oturmayı sevmiyorlar, yan gelip yatmak istemiyorlar. Bir şeyler üreterek memleketin ekonomisine katkıda bulunmakla birlikte memlekete hizmet etmek için çaba ve gayret sarf ediyorlar. Bu iki güzel, girişimci memleketimin insanını tebrik ediyor ve onları bu medeni cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Onları ruh güzellikleri ile tanıdıktan sonra, kimlikleri ile tanımaya gelince; Şenol Yumuşak, Kaman Ticaret Odası emekli memuru, eşi Birsen Yumuşak ise Kaman Malmüdürlüğü emekli memuresidir.
 
Hani bir sofrada çok lezzetli bir yemek yersiniz ve ne dersiniz? "Tadı damağımda kaldı" dersiniz değil mi? İşte bu iki güzel insan damaklarda kalan tadın yerini değiştirerek o güzel, nefis ve lezzetli tadı tabaklarınızda bulmanız için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ellerine ve emeklerine sağlıklar dilerim.

Sizleri, bu iki güzel girişimci kardeşimizin, Kaman ilçesi Sarıuşağı Mahallesi Toki yerleşim merkezindeki Tadı Tabağında Yemeklerini tatmaya davet ediyorum. 

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Harika yazmışssınız ne kadar teşekkür etsek azdır.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar Özge Yumuşak, Hoş Geldiniz.
    Blog sayfama yapmış olduğunuz ziyarete ve değerli yorumunuza çok teşekkür ederim.

    Şenol beyin babası rahmetli Nuri amca ile benim babam Aziz Altun Ömer Yaman'ın binasının altında dükkan komşularıdır. Yani biz ta baba dostuyuz.

    O günlerin güzelliklerinden eser yok! İşte Şenol bey ve eşi Birsen hanım o güzellikleri diri ve canlı tutmak için, ellerinden geleni yapıyorlar. Onları bir kez daha tebrik eder, kolaylıklar dilerim.
    Selamlarımla.

    YanıtlaSil

Size Geri Dönebilmek için, Yorumu Yazdığınız Yerin Sonuna; Elektronik Posta Adresinizi, ya da Adınızı ve Soyadınızı Eklemeyi Unutmayınız!