Aziz Altun'u Kaybettik



01 Şubat 2019 Cuma günü akşam saat, 17:55'de Köseoğullarından İbrahim oğlu Terzi Aziz Altun Hakk'a yürüdü. Cenazesi, 02 Şubat 2019 Cumartesi günü öğle namazına müteakiben Cuma mah. kabristanına defnedildi. 

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Merhabalar Duran, Hoş Geldin.
      Blog sayfama yapmış olduğun ziyarete ve değerli yorumuna çok teşekkür ederim.

      Bizler, zamanında bırakın komşu olmayı, aynen bir akraba gibiydik. Kimilerimiz muhannete muhtaç olmamak için yurdunu terk etti, kimilerimizi de kamulaştırma denilen adaletsiz uygulama yerimizden etti. Kısacası dağıldık ve birbirimizden koptuk. Daha doğrusu koparıldık.

      Melahat ablamı olsun, babanı olsun, sizleri olsun bir komşudan daha ziyade bir akraba gibi gözettik ve birbirimizden koparıldığımız günlerden beri sizleri her zaman özledik. Melahat ablamın vefatını duyunca ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Annen çok iyi bir kadındı. Allah gani gani rahmet eylesin, rahmetiyle, merhametiyle, mağfiretiyle ve de cennetiyle muamele eylesin. Sizlere de sabr-ı cemil ihsan eylesin. Geçenlerimize ulaştıracağımız tek yardım, hayır ve hasanet işte budur; onlar için Allah'tan rahmet ve mağfiret istemektir.

      Babamla en çok ben bir arada kaldığım için, onun vefatı en çok beni üzdü ve onu en çok arayan adam da benim. Çünkü, kaybedilen bir yakınına ne kadar yakınsan o kadar etkilenirsin, ne kadar uzaksan, o kadar etkilenirsin. Dolayısıyla babamın vefatı en çok beni etkiledi ve onu en çok arayan adam da benim. Bu böyledir. İnsan bir yakınını kaybettikten sonra onun varlığını ve kıymetini o zaman daha iyi anlıyor. Dolayısıyla yakınlarımız hayatta iken, onlara iyi davranmak gerekiyor, aksi halde vefat ettikten sonra insana çok koyuyor, ama iş işten geçmiş oluyor. İşte Cenab-ı Hakk, bu durumu bildiği için anne ve babanız yaşlandığında ya da hastalandıklarında onlara "ÖF" bile demeyin diyor.
      Selam ve dualarımla birlikte Allah'a emanet olun.

      Sil

Size Geri Dönebilmek için, Yorumu Yazdığınız Yerin Sonuna; Elektronik Posta Adresinizi, ya da Adınızı ve Soyadınızı Eklemeyi Unutmayınız!