Türkan Gönç Vefat Etti

 
O bir yetimdi, o bir öksüzdü ve o bir engelliydi... Onun da hayalleri ve umutları vardı... O çok çekti... Ona çektirenlere ve onu itip kakanlara da sıra gelecek!.. Onlar kendilerini çok iyi bilirler. Bu dünya "etme bulma" dünyasıdır ve ilahi adalet geç de olsa elbet bir gün tecelli edecektir. 

07 Ağustos 2022 Pazar günü tedavi için yatırıldığı Kırşehir Devlet Hastanesi yoğun bakımında saat 04:20'de vefat etti. Naaşı aynı gün öğle namazına müteakiben Cuma mahallesi kabristanına defnedildi. Cenab-ı Allah rahmetiyle, merhametiyle, mağfiretiyle ve de cennetiyle muamele eylesin. 

Hanifi ve Zeynep'ten olma, 1950 doğumlu Türkan, Ahmet Özer ile evli olup, vefat ettiğinde 72 yaşındaydı. Göğüs kanseri tedavisi görmekteydi. Zatürre hastalığına yakalandığı için akciğerleri su toplamış. Yapılan tüm tedavilere rağmen kurtarılamayarak 07 Ağustos 2022 Pazar günü saat 04:20 sularında Rahmet-i Rahman'a kavuşmuştur. Mevla rahmetiyle, mağfiretiyle, merhametiyle ve de cennetiyle muamele eylesin inşAllah.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Başın sağolsun abi, mekanı cennet olsun. Allah Tahsiratını afeylesin. 😭

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Duran.
      Ziyaretin, taziye dileğin ve duaların için teşekkür ederim.
      Selam ve muhabbetle.

      Sil

Size Geri Dönebilmek için, Yorumu Yazdığınız Yerin Sonuna; Elektronik Posta Adresinizi, ya da Adınızı ve Soyadınızı Eklemeyi Unutmayınız!