Kaman Lisesi

 

Kaman Lisesi 1977 Yılı 6 Fen/B Sınıfı Öğrencileri

Yelek köyünden Ahmet Kulaksız kardeşimiz tarafından gönderilen iki fotoğrafı burada sizlerle paylaşmak üzere blog sayfamızda yayınlamaya karar verdik. Yukarıdaki fotoğraf kendi tanıtımıyla "Kaman Lisesi 1977 yılı 6 Fen/B sınıf öğrencileridir. Bu fotoğraf karesinde yer alan öğrencileri kendisi etiketlemediği için biz de tanımadığımızdan dolayı öğrencileri tanıtamadık. Kendisi bir yorum marifetiyle fotoğrafta yer alan öğretmen ve öğrencileri etiketlerse bizler de buraya aynı etiketlemeyi taşırız. 

Kaman Lisesi 1978 Yılı 

Yelek köyünden Ahmet Kulaksız'ın yayınlanmak üzere gönderdiği ikinci fotoğraf ise, yine Kaman Lisesi öğrencileri olup, karede yer alan öğrenciler :Soldan sağa doğru Mustafa Günday, Naci Çelik, Ahmet Bayram ve Ahmet Kulaksız olarak etiketlemiş, biz de bu etiketlemeyi aynen buraya taşıdık. 

Yayınlanmak üzere gönderilecek fotoğrafların mutlaka "jpeg ya da png" uzantılı olmasına dikkat edin. DOCX uzantılı fotoğrafları yayınlayabilmek için DOCX uzantılı dosyaları tekrar "jpeg" formatına convert etmek zorunda kalıyoruz.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Merhabalar.
    Ahmet bey, göndermiş olduğunuz iknci fotoğraf karesinde yer alan Kaman Lisesi öğrencilerinden Mustafa Günday ile Naci Çelik'i tanıyorum.
    Paylaşımınız için teşekkür ederim.
    Selamlarımla.

    YanıtlaSil

Size Geri Dönebilmek için, Yorumu Yazdığınız Yerin Sonuna; Elektronik Posta Adresinizi, ya da Adınızı ve Soyadınızı Eklemeyi Unutmayınız!