İkinci Etap Toki Evleri

İlçemiz Sarıuşağı mahallesi Kuşkalesi mevkinde inşaatı devam eden 2. etap Toki evlerini 15 Kasım 2018 Perşembe günü tekrar ziyaret ettim. Şantiye şefi Yaşar bey ile birlikte inşaat alanını gezerek inşaatın son durumuyla ilgili fotoğraf karelerine yansıyan görüntülerini sizlerle paylaşmak istedim.

Şantiye şefi Yaşar bey, projenin gününde tamamlanarak 23 Aralık 2018 tarihinde yetkililere teslim edilmesi için tüm personelin var gücüyle çalıştığını söyledi. Ayrıca ülke genelindeki tüm Toki projelerine göre bu projede kaliteli malzeme kullanmakla birlikte, yapı ve montaj işçiliğinde de aynı kaliteye özen gösterdiklerini söyledi. Ayrıca "Kırşehir yöresinin geleneksel Türk evleri dikkate alınarak hazırlanan projede cephe tasarımında zemin kat seviyesinde taş kaplamalar ve ahşap görünümlü kaplamalar kullanıldı. Dekoratif pencerelerin tasarımına önem verildi. Bölge halkının gün içerisinde vakit geçirebileceği, peyzajıyla ve sosyal donatıları ile birlikte, nitelikli bir sosyal çevre olarak planlandığı şekilde gerçekleştirilmesine özen gösterildi." şeklinde sözlerini tamamlayan şantiye Şefi Yaşar beye teşekkür ederek oradan ayrıldım.

Aşağıda yer alan fotoğraf karelerinden projenin alt yapı, çevre düzenleme, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarının devam ettiğini göreceksiniz.




















Yorum Gönder

0 Yorumlar