Zeyniş Garı

Merhabalar.
Fotoğrafın tam ne zaman çekildiği konusunda elimizde herhangi bir bilgi mevcut değildir. Ama, fotoğraf karesinde yer alan kişilerin kimliklerini paylaşabiliriz. Soldan sağa doğru tanıtıma başlayalım: Galip Sarıoğlu (Galip Onbaşı), Fikriye Sarıoğlu (Galip Onbaşı'nın eşi) Vildan (Gönç) Orman ve yanındaki ceketli bayan da Fikriye'nin annesi Zeniş Garı'dır. 

Bu fotoğraf karesinde olup da dar-ı beka'ya göçen iki kişi var. Bunlar: kimliğini tam belirleyemediğimiz ama büyük bir ihtimalle Zeniş Garı dediğimiz ceketli bayan ile hemen onun yanında Vildan Orman'dır. Her ikisine de Cenab-ı Allah'dan rahmetiyle muamele eylemesini niyaz ederiz.  
Selam ve dualarımızla birlikte keyifli paylaşımlar dileriz. 

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Babannem Zeynis Tünel 1976 da Eniştem Galip Sarıoğlu 2015 Halam Fikriye Sarıoğlu ise 2017 yılında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Mekanları cennet olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Adsız Hoş Geldiniz.
      Kaman Blog sayfasına yapmış olduğunuz ziyaret ve değerli yorumunuz için teşekkür eder;, Ahirete intikal eden yakınlarımıza Cenab-ı Hakk'tan rahmetiyle, merhametiyle, mağfiretiyle ve de cennetiyle muamele eylemesini niyaz ederiz.
      Selam ve saygılarımızla.
      Kaman'dan Mektup Var

      Sil

Size Geri Dönebilmek için, Yorumu Yazdığınız Yerin Sonuna; Elektronik Posta Adresinizi, ya da Adınızı ve Soyadınızı Eklemeyi Unutmayınız!